IPIFF 15

OPEN CALL

 

FESTIVALUL INDIE AL PRODUCĂTORILOR DE FILM INDEPENDENŢI – IPIFF ediția a XV- a deschis sesiunea de înscrieri pe filmfreeway.com

Câştigătorii IPIFF 2019 – Ediția a XIV-a

Descoperă câștigătorii celei de-a 14-a ediția a festivalului de film independent IPIFF 2019

Câştigătorii concursului de scenarii IPIFF 2019 – ediția a XIV-a

Premiul I 5000 euro– la intrarea în producție a filmului (2000 euro pentru scenarist și 3000 euro pentru producție) scurt metrajul Adoratia magilor, scenarist Gheorghe Preda   Premiul II UPFAR ARGOA  va facilita participarea unui proiect în cadrul unui Market de...

Câștigătorii IPIFF XVI

Cel mai bun producător independent pentru un film românesc de lungmetraj Andrei Ștefănescu (Paradisul Lulii/Paradise Lula, r. Andrei Ștefănescu) *Mențiune specială: Sylvestre Bary (In Vino Veritas, r. Sylvestre Bary) Cel mai bun producător independent pentru un film...

Organizator

Uniunea Producătorilor de Film şi Audiovizual din România – Asociaţia Română de Gestiune a Operelor din Audiovizual (UPFAR-ARGOA), organizează în perioada 8-11 aprilie 2021 cea de-a XV-a ediţie a IPIFF – Festivalului Indie al Producătorilor de Film Independenți.

Obiectiv

IPIFF are ca obiectiv principal promovarea filmului românesc contemporan prin intermediul producătorului de film, punând accentul pe producţia de film independent şi profesioniștii angrenaţi în astfel de proiecte.

Înscrieri

Invităm producătorii independenți să își înscrie filmele realizate în perioada ianuarie 2019 – ianuarie 2021, la cea de-a cincisprezecea ediție a festivalului, ce va avea loc online.

Secțiuni festival

Competiția se adresează filmelor de lung și scurt-metraj ficțiune, documentar și animație realizate fără sprijin financiar din partea Centrului Naţional al Cinematografiei, precum şi filmelor de scurt-metraj realizate în cadrul școlilor de film din România.

Lung Metraj

FICȚIUNE

Lung Metraj

DOCUMENTAR

Scurt Metraj

Film de școală

Juriu IPIFF

Filmele înscrise vor fi evaluate de o comisie de selecție formată din 3 experți desemnați de UPFAR-ARGOA. Comisia de selecție va stabili lista de nominalizări pentru fiecare secțiune competițională.

Juriul care va desemna câștigătorii fiecărei competiții va fi format din 3 membri desemnați de UPFAR-ARGOA.

Toma Enache

Toma Enache

Director Festival

Manuela Cernat

Manuela Cernat

Critic de Film

Constantin Cotimanis

Constantin Cotimanis

Actor

Anamaria Antoci

Anamaria Antoci

Producător

Cum aplic?

Înscrierea filmelor se face prin intermediul platformei FilmFreeway. Data limită la care poți trimite aplicația este  25 februarie 2021. Toți cei care au aplicat vor primi răspuns referitor la selecția filmului înscris până la data de 7 martie 2021.

Înscrierea la festival este gratuită.

Eligibilitate

Filmul trebuie să fi fost produs independent, fără finanțare din partea Centrul Național al Cinematografiei, cu cel mult 24 luni înainte de data lansării apelului de înscrieri.

Specificații

Fișierul de proiecție în format digital și rezoluție Full HD, împreună cu subtitrarea în limba română (dacă filmul e vorbit în altă limbă), vor fi transmise online, prin link de wetransfer.ro, myairbridge.com, Dropbox, Google Drive, etc., până la data limită de 1martie 2021.

CONTACT

Pentru orice întrebări sau sugestii, vă îndemnăm să ne lăsați un mesaj. 

Adresă

Iordache Golescu nr. 17, etaj 1, sector 1, cod postal 011302 Bucuresti – Romania

Telefon

(+4)0213.11.71.04
(+4)0723.38.92.09

Email

office@ipiff.ro