Web Site Story - “un film pentru tineri, de trezit adulti”

warning: Parameter 2 to ad_flash_adapi() expected to be a reference, value given in /home/ipiff/public_html/2010/includes/module.inc on line 483.

Cum insusi Dan Chisu si-a propus, Web Site Story este un film realizat in pur spirit de echipa, un film in care aportul subiectiv al fiecarui membru implicat si-a pus amprenta asupra rezultatului final, sa-i spunem natural, voit necizelat, brut.

          O poveste al carei focar se situeaza in consecintele severe pe care popularitatea internetului le provoaca in randul adolescentilor, o poveste care continua in ritm alert, dinamic, in suspans, cu dramatism ascendent pana la urmari maligne. E povestea urbana, murdara, a unei fete hotarate sa-si razbune prietena, in backgroundul unei familii exigente, un film care ia o turnura brusca, violenta si tinde inspre note de thriller american, cu situatii de umor simplu si spontan, cu dialoguri inestetice, triviale, cu deznodamanturi si manifestari teatrale.

          Un film comercial care desi trimite la fictiv, la exagerat, nu-ti cere sa te regasesti in el ca om matur. Te convinge totusi cu o intriga de un firesc contemporan, cu o poveste tulbure, in chip tragic si comic, care merita cel putin atentie, poate nu pentru un rol moralizator sau revelator, ci pentru entertainment-ul bine plasat.

            Un film independent, realizat in  doar 12 zile.

                                                                                                                                                          Iliana Dumitrache

parteneri