PREMIILE IPIFF XII – 2017

IPIFF 2017 LA FINAL.

Castigatorii celei de-a XII-a editii a Festivalului Indie al Producatorilor de Film Independenti

 

UNIUNEA PRODUCĂTORILOR DE FILM ŞI AUDIOVIZUAL DINROMÂNIA - (UPFAR-ARGOA), a organizeazat în PARTENERIAT CUPRIMĂRIA MANGALIA prin DIRECȚIA DE CULTURĂ ȘI SPORT, cea deaXII-a ediţie a IPIFF - FESTIVALUL INDIE AL PRODUCĂTORILOR DEFILM INDEPENDENŢI.

Între 25 și 28 August 2017 s-a desfasurat la Mangalia IPIFF 2017: Festivalul Indie al Producătorilor de Film Independenți.

Timp de 4 zile spectatorii aflati pe litoral au putut vedea cele mai noi productii independente romanesti, spectacole de teatru interactiv pentru copii si spectacole de stand-up comedy.

De la aceasta ediție, s-a dorit ca Festivalul să aibă o alură estivală cu filme și evenimente care să atragă publicul, văduvit de faptul că în oraș nu există un cinematograf și nici alte spații pentru spectacole în afară de Casa de Cultură a orașului.

Gala de decernare a premiilor a avut loc pe 28 august la Casa de Cultura a Orasului Mangalia, in prezenta echipei, invitatilor festivalului si a publicului.

Dupa ceremonie, spectatorii au putut asista la un concert extraordinar NICOLAE FURDUI IANCU ce a concertat alaturi de MARIANA DEAC si formatia instrumentala CRAI NOU din Alba Iulia.

Iata premiile celei de-a XII-a editii a IPIFF 2017:

TROFEUL IPIFF 2017 PENTRU CEL MAI BUN SCURT METRAJ INDIE (EX AEQUO):

TIMELESS LOVE (Producători: Ruxandra Cernat, Ştefan Marin, Andrada Vaidos)

si

STRĂINUL (Producator: Alexandu Ranta)
 

TROFEUL IPIFF 2017 PENTRU CEL MAI BUN  FILM DOCUMENTAR INDIE:

TRUMP vs. CLINTON (Productie: Chainsaw Films Production Romania 2016, Post-Productie: Chainsaw Europe). (Producatori: John Florescu si Viorel Chesaru).

 

TROFEUL IPIFF 2017 PENTRU CEL MAI BUN  FILM DE LUNG METRAJ DE FICȚIUNE INDIE si PREMIUL CINELABS ROMANIA: (Servicii post-productie in valoare de 1.000 Euro):

DIMINEAȚA CARE NU SE VA SFÂRȘI (Producator Ciprian Mega si  Scharf Film).


IPIFF – LOCUL DE ÎNTÂLNIRE AL FILMELOR INDIE.
 

Organizator:
Uniunea Producătorilor de Film şi Audiovizual din România / Asociatia Romana de Gestiune a Operelor din Audiovizual (UPFAR-ARGOA).