Montaj

1. ANDRUŢĂ MARIANA, monteur, s-a născut la Tutana, judeţul Argeş, pe data de 17 martie 1927. A colaborat la peste 700 de jurnale de actualităţişi numeroase documentare de scurt şi lung metraj la Studioul Al. Sahia. A colaborat constant cu regizorul Virgil Calotescu.

 

2. GEORGESCU OBROCEA  ADINA, monteur, s-a născut la Olten, Elveţia, pe data de 18 noiembrie1931. A absolvit Institutul Politehnic din Bucureştiîn anul 1956. Pânăîn anul 1957 a lucrat la Jurnalul de actualităţişi din anul 1958 a colaborat la filme de ficţiune. A primit premiul din partea ACIN pentru "Ringul" şi "O lumină la etajul zece", şi premiul UCIN pentru " Unde la soare e frig". Amintim acum doar câteva din filmele la care a colaborat: " Vară romantică", " Haiducii lui Şaptecai", " Zestrea Domniţei Ralu", " Pintea", " Liniştea din adâncuri".

 

3. ALEXANDRA DOROBANŢU, monteur, s-a născut pe 28 octombrie 1927 la Ploieşti. Licenţiată a Facultăţii de Istorie din Bucureşti. Amintim doar cateva din filmele la care doamna Alexandra Dorobanţu a colaborat: "Încântec şi dans", "Ciulinii Bărăganului", "Erupţia".