Ingineri

1. CIOBAN GHEORGHE, inginer şi operator de film, s-a născut pe 13 februarie 1930, în URSS. Absolvent al Facultăţii de Operatorie din cadrul IATC. A activat şi în mediul universitar, lector la catedra de Artă Cinematografică.

 

2. MIOC MONICA,

 

3. PĂTRĂŞCOIU CONSTANTIN, inginer, s-a născut pe data de 5 martie 1925, în judeţul Gorj. Absolvent al Institutului Politehnic  din Timişoara. A profesat în cadrul Centrului deProducţie Cinematografică Buftea şi în cadrul Studioului Alexandru Sahia. 

 

4. PETCULESCU ALEXANDRU, inginer, s-a născut la Timişoara, pe data de 10 mai 1931. A absolvit Institutul Unional de Tehnică Cinematograficaă din Leningrad, în anul 1955. A desfăşurat o îndelungată activitate în conducerea tehnică a Studioului Bucureşti, specializat în probleme de producţieşi efecte speciale, coautor al volumelor :" Tehnica imaginii în televiziune şi cinematografie" şi "Tehnica filmului de la A la Z".

 

5. POPESCU IULIU, inginer, s-a născut pe 2 septembrie 1930, în localitatea Buda, Judeţul Vrancea. A absolvit Institutul de ingineri şi studiile de doctorat la Institutul Politehnic Bucuresti.  A activat în cadrul Studioului Cinematografic Sahia.