PREMIILE UNIUNII PRODUCĂTORILOR DE FILM ȘI AUDIOVIZUAL din ROMÂNIA la a 7-a EDIȚIE a IPIFF

Miercuri  19 decembrie 2012, Uniunea Producătorilor de Film şi Audiovizual din România, în parteneriat cu Uniunea Cineaștilor din România, cu sprijinul Centrului Național al Cinematografiei,  a decernat premiile pentru cele mai bune producții ale anului 2012 în cadrul GALEI DE  DECERNARE A PREMIILOR FESTIVALULUI INDIE AL PRODUCĂTORILOR DE FILM INDEPENDENŢI - IPIFF7.

Premiile acordate în cadrul Galei IPIFF7 au fost următoarele :

- Marele Premiu IPIFF7 a fosţ acordat de cătreUNIUNEA PRODUCĂTORILOR DE FILM ȘI AUDIOVIZUAL DIN ROMÂNIA celei mai buneCOMPANII DE PRODUCȚIE DE FILM – “LIBRA FILM “ Dlui. Tudor GIURGIU şi Oana GIURGIU.

 

- TROFEUL IPIFF 2012 pentru cea mai bună producţie deFILM DE LUNG METRAJ  DOCUMENTAR  a fost acordat Companiei de Producţie de  Film "STRADA FILM” pentru filmul „TURN OFF THE LIGHTS”

- DIPLOMA IPIFF 2012 -  Ivana MLADENOVIC, pentru regia filmului “TURN OFF THE LIGHTS”

 

- TROFEUL IPIFF 2012 pentru cea mai bună producţiede   FILM DE SCURT METRAJ a fosţ acordatCompaniei de Producţie de Film  "MANDRAGORA" pentru filmul“FOTOGRAFII DE FAMILIE”
- DIPLOMA IPIFF 2012-   Andrei  COHN, pentru regia filmului“FOTOGRAFII DE FAMILIE”

 

- TROFEUL IPIFF 2012 pentru cea mai bună producțieINDIE DE FILM DE LUNG METRAJ  DE FICȚIUNE a fost acordat  Companiei de Producţie de Film  "DAKINO PRODUCTION” pentru filmul "ŞI CAII SUNT VERZI PE PEREŢI”
- DIPLOMA IPIFF 2012 – Dan CHIŞU pentru regia filmului "ŞI CAII SUNT VERZI PE PEREŢI”.

 

-TROFEUL IPIFF 2012  pentru cea mai bună producţieINDIE DE SCURT METRAJ DE FICŢIUNEse acordă    Companiei de Producție de Film  "DE FILM" pentru filmul „BLU”
- DIPLOMA IPIFF 2012- Nicolae Constantin TĂNASEpentru regia filmului„BLU”

 - TROFEUL IPIFF 2012 EX EQVO pentru cea mai bună producţie a ȘCOLILOR DE FILM se acordă UNATC  I.L. CARAGIALE -  pentru filmul   „MY BABY”
- DIPLOMA IPIFF 2012- Luiza  PÂRVUpentru regia filmului „MY BABY”

 

-TROFEUL IPIFF 2012 EX EQVO pentru cea mai bună producţiea ȘCOLILOR DE FILM  se acordă"SAPIENŢIA UNIVERSITY”  pentru filmul  "SZUFLA”
- DIPLOMA IPIFF 2012 – Ban ATTILApentru regia filmului „SZUFLA” .

 

În afara competiției, au fosţ acordate următoarele premii şi distincţii  :

PREMIUL DE EXCELENȚĂ -  Fundaţiei  “CineMAiubit” pentru  Festivalul  de Film Studenţesc  “CineMAiubit

DIPLOME DE EXCELENŢĂ -  acordate noilor veniţi în“CLUBUL OCTOGENARILOR”