Acreditari presa

warning: Parameter 2 to ad_flash_adapi() expected to be a reference, value given in /home/ipiff/public_html/2010/includes/module.inc on line 483.

Acreditările de presă pentru Festivalul Internațional al Producătorilor de Film Independenți vor putea fi obținute numai în avans, până la data de 30 iunie 2010 inclusiv, în prima zi a festivalului, de la Centrul de Presă IPIFF amplasat la Cityplex TOMIS Mall Constanța, între orele 10-14.

Acreditarea de presă permite accesul la toate filmele din Festival, dar numai pe baza acreditării care asigură rezervarea unui loc în sală la filmul respectiv, la conferințele de presă, în culisele Festivalului pentru a intervieva invitații, precum și la celelalte evenimente organizate sub egida IPIFF.

Acreditarea este nominală și netransmisibilă, accesul ziariștilor neacreditați la evenimentele festivalului nefiind permis. Purtarea ecusonului de acreditare este necesară la toate aceste manifestări. Purtarea ecusonului de acreditare de către o altă persoană decât cea acreditată atrage după sine confiscarea de către organizatori a ecusonului și anularea acreditării.

Pentru obtinerea acreditării este necesar să trimiteți până la data de sâmbătă  26 iunie 2010 - pentru ziariștii din Bucuresti și până la data de 28 iunie 2008 - pentru ziariștii din Constanța o cerere de acreditare - formularul de acreditare completat, pe adresa ioana@ipiff.ro (Iulia Ioana Huiduc) sau la nr.de fax +4/021/ 310.09.04. Formularul de acreditare îl găsiți atașat mai jos.

Formularul de acreditare trebuie să fie însoțit si de o fotografie a jurnalistului care solicită cererea de acreditare. Fotografia trebuie să fie de asemenea trimisă pe adresa ioana@ipiff.ro.

Nu este permisă acreditarea a două persoane de la aceeași publicatie (reporter și fotograf).

Acreditarea va fi nominală și va conține fotografia persoanei acreditate. Este posibil ca deținătorul ei să fie solicitat în diferite situații să prezinte și un act de identitate. Această măsură este necesară pentru a asigura desfășurarea în bune condiții a Festivalului.

Pentru orice informații suplimentare puteți suna la tel.  0742.064.924 (persoana de contact Iulia Ioana Huiduc).

Vă mulțumim și vă așteptăm!

Formular Acreditare Presă.pdf

Formular Acreditare Presă.doc

parteneri